Je bent hier:

Biologische wijngaard El Placer (BD Lelystad)

Biologische wijngaard El Placer (BD Lelystad)

Biologische ambachtelijke wijngaard en wijnmakerij, pionier in het gebruik van compostextract en trosnetjes. El Placer richt zich op de productie van exclusieve en karakteristieke streekwijn. De maximumoogst die El Placer nastreeft is 1000 liter.

"We zouden eigenlijk veel meer wijn kunnen maken, maar dat doen we niet. Want veel wijn is wel lekker, maar erg lekkere wijn is toch nog leuker. Daarom knippen we direct na de bloei flink wat trosjes weg, zodat we ongeveer één fles per plant overhouden. Dat komt de smaak van de wijn ten goede."


Voordeel als Velt-lid

  • 10% korting op de workshops wijn maken (individuele en groepsinschrijvingen), workshops wijn proeven (groepsinschrijvingen) en rondleidingen met proeverij (groepsinschrijvingen). Er is geen korting op wijnen en likeuren. El Placer biedt dit voordeel aan Velt-leden, -afdelingen en -groepen aan.

Wil je ook van dit voordeel genieten? Sluit je aan bij Velt. Als Velt-lid krijg je niet alleen hier korting, maar ook in nog ruim 100 andere voordeelpunten in Vlaanderen en Nederland!


Contacteer El Placer


Waar geniet je nog voordelen als Velt-lid?

El Placer

Sponsors

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

  • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
  • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
  • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid