Vier je mee met onze winterkeuken? Zeven dagen lang gaan we aan de slag met overheerlijke seizoensgroenten en maken daarmee heerlijke gerechten. Hieronder vind je alvast het menu.


Wil je graag elke dag het dagmenu met de recepten in je mailbox ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief seizoenskeuken!

Dag 1:

  • Ontbijt: granola met appelschijfjes
  • Lunch: boerenkoolsalade met barbecuekikkererwten
  • Tussendoortje: haverkoekjes met honing en Chai
  • Avond: ovenschotel met spruitjes, knolselder en tempé

Dag 2:

  • Ontbijt: boekweitbanaanpannenkoeken
  • Lunch: kruidenkwark met chutney van pompoen en appel
  • Tussendoortje: kerstkoekjes
  • Avond: spelthaverpizza met gekarameliseerde ui, geroosterde pompoen en palmkool.

Dag 3:

  • Ontbijt: muesli met gedroogde vruchten
  • Lunch: roomkaas met gekarameliseerde uien
  • Tussendoortje: pastinaakcake
  • Avond: spruitjesquiche met blauwe kaas

Dag 4:

  • Ontbijt: gouden granola
  • Lunch: geroosterde knolselderij en reuzebonen met zuurdesembrood
  • Tussendoortje: appelvierkantjes
  • Avond: aardpeer-champignonrisotto met gerookte tempé, tempura van schorseneer en kruidensaus

Dag 5:

  • Ontbijt: overnight havermout met koekkruiden en rozijnen
  • Lunch: rodekoolsalade met pindasaus
  • Tussendoortje: bananenmousse
  • Avond: pasta met groene kool en yacon

Dag 6:

  • Ontbijt: satijnrode havermoutsmoothie
  • Lunch: champignon-walnotenpate
  • Tussendoortje: pompoentaart
  • Avond: bourguignon van rode biet, prei en spruitjes met pastinaaktempura en lookveganaise en witloofsalade

Dag 7:

  • Ontbijt: blini's met zure room
  • Lunch: Indische knolselderijtaart met dadels
  • Tussendoortje: vegan appelbollen met dadelvulling
  • Avond: winterbuddhabowl