September en oktober staan in het teken van fermenteren bij Velt. Tijdens het Fermentatiefestival, georganiseerd ter ere van het nieuwe Velt-boek Groenten fermenteren: van seizoen tot seizoen, maken heel België en Nederland kennis met deze ecologische én lekkere kooktechniek.

De fermentatieworkshops- of cafés kun je op verschillende locaties bijwonen. Op www.velt.nu/fermentatiefestival ontdek je waar en wanneer ze plaatsvinden en hoe je kan deelnemen.

 

Zijn alle workshops volzet? Geen nood!

Een aflevering van ons online kookprogramma Keukenpraatjes is helemaal gewijd aan fermenteren. En natuurlijk kan je ook ons nieuwe boek Groenten fermenteren bestellen en lekker thuis aan de slag gaan.


Nieuw boek: Groenten fermenteren - van seizoen tot seizoen

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 

Nu te koop in de webwinkel van Velt of bij de lokale Velt-afdeling voor 25 euro of 20 euro (als Velt-lid).