Een nieuwe Seizoenen, gevulder dan ooit én gratis voor iedereen! Inderdaad, je leest het goed. Het nieuwste nummer van het ledentijdschrift van Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, is nu integraal te lezen op onze website.

Gepuft en gezweet, dat hebben we de afgelopen weken gedaan. Niet alleen door het snikhete weer, ook door het klaarstomen van onze nieuwste Seizoenen. Maar het resultaat mag er zijn: meer dan 40 sterk gevulde pagina’s over ecologisch leven, koken en tuinieren. Ideale lectuur voor een zwoele start van je zomervakantie!

Wat lees je zoal in dit nummer?

  • Slakken in de moestuin (p. 11 – 13)
  • Barbecue of potluck? Smullen in de tuin! (p. 14 – 17)
  • Kan ik hier gezonde groenten telen? (p. 25 – 28)
  • Gretig groen: Laat de bijen gewoon hun ding doen (p. 30 – 31)
  • Tuintips voor als het volop zomert (p. 37)

Word lid en ontvang Seizoenen 6X per jaar

(Klik op de afbeelding en gebruik vervolgens de inzoomknop links onderaan om de tekst te vergroten. Gebruik Esc op je toetsenbord om het venster te sluiten. Krijg je soms een zwart scherm te zien? Klik dan op 'Adobe Flash activeren'.)

Wat is Seizoenen en hoe ontvang ik het?

Seizoenen is het tweemaandelijks tijdschrift van Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren. In elk nummer brengen we meer dan 40 pagina’s aan informatie over ecologisch tuinieren, koken en leven op het ritme van de seizoenen. We geven ook praktische tips voor je moes- en siertuin waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt.

Wie zich aansluit bij Velt ontvangt Seizoenen zes keer per jaar in de brievenbus. Daarnaast genieten onze leden van ecologisch leven, koken en tuinieren dankzij onze boeiende lokale activiteiten en aanzienlijke korting op al onze boeken én in ruim 150 winkels die biologische en ecologische producten aanbieden.

Word vandaag nog eco-actief en ontvang Seizoenen én een leuk welkomstpakket!

Word lid en ontvang Seizoenen 6X per jaar


Eerder verschenen dit jaar...

   

Deel dit nummer met je vrienden via Facebook, Twitter of mail!