Je bent hier:

Mijnhobbyserre.be (Heestert)

Mijnhobbyserre.be (Heestert)

Betaalbare hobbyserres voor iedereen. Daarnaar streeft Kristof Mignauw, de man achter Mijnhobbyserre.be. Want een mooie serre hoeft niet duur te zijn, zeker niet met de 10% korting die Velt-leden genieten.

Mijnhobbyserre.be biedt een breed gamma hobbyserres en tuinkamers. Alleenstaande modellen, muurserres, koudebakken, verhoogde zaaibedden, Growcamp… Er is een serre voor elke tuin, met afmetingen tussen 1,30 m² en 15,70 m². Aluminium glazen serres in zelfbouwpakket zijn er al vanaf 321 euro (inclusief btw en thuislevering).

Woon je in de stad of heb je geen plaats voor een serre, dan is de Growcamp wellicht iets voor jou. En ook als je weinig tijd hebt, maar toch je eigen groenten wilt eten of met je kinderen of kleinkinderen wilt tuinieren, vind je wel iets naar je gading in het ruime aanbod. Vraag vrijblijvend naar de catalogus en de prijslijst.


Voordeel als Velt

  • 10% korting op serres en toebehoren. Neem vooraf contact op via Mijnhobbyserre.be en [email protected].

Wil je ook van dit voordeel genieten? Sluit je aan bij Velt. Als Velt-lid krijg je niet alleen hier korting, maar ook in nog ruim 100 andere voordeelpunten in Vlaanderen en Nederland!


Contacteer Mijnhobbyserre.be


Waar geniet je nog voordelen als Velt-lid?

Mijnhobbyserre.be

Sponsors

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

  • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
  • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
  • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid