Je bent hier:

La Ferme de Manu et Maia

La Ferme de Manu et Maia

In de webwinkel van La Ferme de Manu et Maia www.lafermedemanuetmaia.com vind je biologische kastanjeproducten, biologische kastanjehoning, bloemengeleiën en siropen.

Manu en Maia zijn een Belgisch koppel dat zich gevestigd heeft in de Cevennen van de Ardèche in Zuid-Frankrijk. Daar hebben ze oude, verlaten kastanjeboomgaarden weer opgeknapt en oogstbaar gemaakt. Ze bleven hierbij trouw aan de lokale, traditionele kastanjevariëteiten, die zorgen voor kleine, maar zoete en smaakvolle kastanjes. Deze kastanjes worden verwerkt tot allerlei lekkere producten zoals verschillende soorten kastanjecrèmes, puree, meel en kastanjes in bokaal.

Sinds enkele jaren verwerken Manu en Maia ook bloemen tot geleiën en siropen. Het gaat om bloemen die ze zelf biologisch kweken of die ze in het wild plukken in de buurt: rozen, lavendel, acacia, tijm, kamperfoelie, vlierbloesem, kastanjebloesem. Door de bijenkorven te plaatsen in de boomgaarden tijdens de bloei, kunnen ze ook bio-kastanjehoning oogsten. Deze heeft een robuuste en houtachtige smaak.


Voordeel als Velt-lid

  • 5% korting op de biologische kastanjeproducten, bloemengeleiën en siropen in de webwinkel www.lafermedemanuetmaia.com. Gebruik de kortingscode VELT2021MANU om van de korting te genieten.

Wil je ook van dit voordeel genieten? Sluit je aan bij Velt. Als Velt-lid krijg je niet alleen hier korting, maar ook in nog ruim 150 andere voordeelpunten in België en Nederland!


Contacteer La Ferme de Manu et Maia


Waar geniet je nog voordelen als Velt-lid?

Sponsors

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

  • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
  • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
  • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid