Je bent hier:

Nieuws

Zomerkeuken: op het menu

Laat het zomeren in je keuken. Zeven dagen lang gaan we weer aan de slag met overheerlijke seizoensgroenten en -fruit en maken daarmee de lekkerste gerechten. 

Lees meer

Keukenpraatjes: zomerkeuken

Voor Keukenpraatjes, de online kook-babbel van Velt, aan een zomerpauze begint, geven we er nog eens een stevige lap op. In een nieuwe aflevering duiken we de zomerkeuken in.

Lees meer

Zomerkeuken: dag 7

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke zomergroenten en -fruit. Op de zevende en laatste dag maken we een romige koolrabisoep met groene olie, een heerlijke diner en frambozensorbet toe.

.

Lees meer

Zomerkeuken: dag 6

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke zomergroenten en -fruit. Op de zesde dag maken we een heerlijke maaltijd met alles erop en eraan. Ook een dessertje staat op het menu.

Lees meer

Zomerkeuken: dag 5

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke zomergroenten en -fruit. Op de vijfde dag verwennen we ons met Involtini van aubergine met drie soorten kaas, zelfgemaakte pasta en een salade.

Lees meer

Zomerkeuken: dag 4

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke zomergroenten en -fruit. Op de vierde dag genieten we van prinsessenbonen op zijn Italiaans met gegrilde aardappelspiesjes.

Lees meer

Zomerkeuken: dag 3

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke zomergroenten en -fruit. Op de derde dag zetten we onze tanden in een Oosterse wok, couscous en wortelchutney... mmm!

Lees meer

Zomerkeuken: dag 1

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke zomergroenten en -fruit. Op de eerste dag staat er een Ceasarsalade van andijvie en geroosterde broccoli op het menu.

Lees meer

Nieuwe aflevering Keukenpraatjes: lentepicknick

Hunker jij ook naar van dat streelzacht picknickweer? Tijdens een nieuwe aflevering van Keukenpraatjes vult Velt-chef Leentje alvast de picknickmand. 

Lees meer

Crowdfunding gelukt: boek over fermenteren komt er

Dankzij de gulle bijdrage van 568 crowdfunders zal in september 2021 een nieuw boek over fermenteren van de drukpersen rollen.

Lees meer

Sponsors

https://www.ray-jules.com/nl/webshop/#!/Velt-Tasting-Mix-Spring/p/361083831
https://www.bertyn.eu/product/

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

  • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
  • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
  • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid