Keukenpraatjes: lekkere cadeautjes

Met de eindejaarsdagen worden we overvallen door cadeautjesstress. Want wat geef je dit jaar nu weer aan de oma of het neefje? En hoe trotseer je die drukke winkelstraten? En hoe kies je iets dat leuk én duurzaam is?

Zoek niet langer! De oplossing vind je in deze aflevering van Keukenpraatjes. Samen met huischef Leentje maak je een pot hartverwarmende kerstgranola, een doosje magische kerstballen, een portie vurig rode chutney en een zakje toverkruiden.

Handige downloads bij deze aflevering

Image
Ecologisch koken
Over Keukenpraatjes

In de filmpjes van Keukenpraatjes leert huischef Leentje Speybroeck je alles over de ecologische keuken. Tal van thema's komen aan bod: van koken met seizoensgroenten, zuurdesembrood maken tot groenten fermenteren.

Je kunt elke aflevering van Keukenpraatjes live volgen via onze Facebookpagina, iedere derde zaterdag van de maand. Elke aflevering verschijnt nadien ook op onze website.

Image
Leentje kookt
Over Leentje

Leentje Speybroeck schrijft en kookt. Op het eerste zicht misschien een vreemde combinatie, maar het gaat uitermate lekker samen.

Leentje is specialiste ecologische voeding bij Velt en heeft meer dan 10 jaar ervaring als chef-kok in verschillende ecologische restaurants.

Ze is ook mede-auteur van enkele succesvolle kookboeken, waaronder Lekker gesmeerd en Groenten fermenteren: van seizoen tot seizoen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief