Je bent hier:

Flourpower (Poeke-Aalter)

Flourpower (Poeke-Aalter)

Flourpower is een ambachtelijk molenaarsbedrijf gehuisvest in de 200 jaar oude windmolen van Poeke. De Artemeersmolen wordt nog altijd volop professioneel gebruikt voor de productie van bloem, meel en broodbakmixen voor zowel de kleine bakker als de ‘grote’ bakkerij (van Antwerpen tot de Westhoek). Ons molenaarsbedrijf wordt (natuurlijk) gecontroleerd door het FAVV (registratie 2.211.548.134) én we zijn in het bezit van het label 'Wettelijk Erkend Ambachtsman en geregistreerd lid "HANDMADE IN BELGIUM"

‘Bij ons staan het in stand houden van een bijzonder stuk cultureel erfgoed, kwaliteitsproducten én een eerlijke prijs voor onze molenproducten centraal. De productie op onze molen van biologische bloem en melen is gecertificeerd via CERTISYS (BE-BIO-01) en worden ook nog volledig op windkracht geproduceerd!’, aldus molenaar Mike Ekelschot.


Voordeel als Velt-lid

  • 5% korting op alle biologische melen, bloem en muesli, op vertoon van je Velt-lidkaart.

Wil je ook van dit voordeel genieten? Sluit je aan bij Velt. Als Velt-lid krijg je niet alleen hier korting, maar ook in nog ruim 100 andere voordeelpunten in Vlaanderen en Nederland!


Contacteer Flourpower

Verkoop en bezoek: elke dinsdag en zaterdag van 10 u tot 17 u.

  • Geopend van maandag tot en met zaterdag als de molen werkt
  • Gesloten op woensdag, zondag en feestdagen

Bestellingen kunnen in Gent (Gasklokstraat 5) afgehaald worden. Verzending is mogelijk via B-Post.


Waar geniet je nog voordelen als Velt-lid?

Flourpower

Nu te koop

Sponsors

Landwijzer inspiratiecursus Agro-ecologie
Ecoflora
Tuindagen Beervelde 2019

Ledenvoordelen

Word lid

Ontvang Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat recepten en praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen