Je bent hier:

(On)kruiden op je bord

Contact

PAUL EELEN
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 03-651 34 98

Velt-groep

Brasschaat

(On)kruiden op je bord

(On)kruiden spelen in de ecologische keuken een onmisbare rol. Ze zijn een rijke en gezonde aanvulling op de seizoensgebonden variatie aan groenten en fruit en geven de ecologische keuken karakter door hun diversiteit aan smaken.  Bovendien is het slim om het onkruid in je tuin onder controle te houden door het op te eten. Tijdens deze kookworkshop bereid Anja Blondeel een aantal lekkere gerechten met de diverse tuin(on)kruiden. Je leert een aantal bewaar- en verwerkingstechnieken gebruiken aangepast aan kruiden. Dat maakt kunstmatige smaakstoffen overbodig. Uiteraard wordt er regelmatig geproefd!

Wanneer

Dinsdag
08/05/2018 - 20:00 tot 22:30

Waar

Verhoevenlei 50
2930 Brasschaat
BE

Prijs

€ 10.00
niet-leden betalen 12 euro

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Brasschaat

Lezing over permacultuur

Maandag
maandag 10 september 2018 - 20:00 tot 22:30
Groep: Brasschaat
Locatie: Brasschaat
Het woord Permacultuur blijft tevoorschijn komen in verband met ecologisch tuinieren. Maar voor velen blijft het net buiten bereik. Frank Ruymen, ervaren eco-groenten producent, komt samen met Niels De Meyer,een stagaire bij zelfpluktuin Plukrijp, om de stap naar Permacultuur aan te moedigen. Frank... Lees meer

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen