Je bent hier:

Maak een wormenhotel

Contact

Velt-groep

Leuven

Maak een wormenhotel

Met een wormenhotel kan je binnenshuis zelf keukenresten composteren tot het 'zwarte goud’, de wormencompost - uiterst geschikt voor planten en groenten. Stan toont ons hoe men in Fabota wormencompost maakt en gebruikt.

Geïnteresseerden kunnen erna deelnemen aan een buurtwandeling met een interessante vertelling over de geschiedenis van de Ridderbuurt.
Meer info en inschrijven via dit webformulier.

Wanneer

Zaterdag
04/05/2019 - 09:30 tot 12:30

Waar

Ridderstraat 33
3000 Leuven
BE

Prijs

€ 4.00
voor leden en niet-leden (inschrijven verplicht)

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Leuven

Bio-bloembol je mee?

Zaterdag
zaterdag 27 april 2019 - 09:30 tot 12:30
Groep: Leuven
Locatie: Leuven
De ochtend start in de orangerie met een kleurrijke voorstelling over 'bloembollen in de ecologische (sier)tuin' door Lieve Vanduffel. Dit bereidt je voor op de Velt-samenaankoop van bio-bloembollen  later dit jaar. Nadien volgt een verhaalrijke rondleiding o.l.v. Joris Van Weverenbergh... Lees meer

De teelt van kleinfruit. Les 3 praktijkles stekken.

Zaterdag
zaterdag 12 oktober 2019 - 13:30 tot 16:00
Groep: Leuven
Locatie: Hever
In deze afsluitende les zijn we te gast in de tuin van de lesgever. Oktober is het het ideale seizoen voor het nemen van stekken en het planten van nieuwe bessenstruiken. Roger legt uit hoe we stekken van kleinfruit kunnen snijden om zo zelf planten op te kweken. Iedereen gaat naar huis met zijn... Lees meer

Sponsors

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen