Je bent hier:

Levende fermentatie door Luc De Coster , oprichter van Thylbert , Beernems bedrijf

Contact

VEERLE VAN GIJSEGHEM
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 050-79 03 91

Velt-groep

Beernem

Levende fermentatie door Luc De Coster , oprichter van Thylbert , Beernems bedrijf

Thylbert is een Beernems bedrijf die gezondheid, fair trade en sociaal engagement hoog in het vaandel draagt , opgericht door Luc De Coster.

We nodigen hem graag uit om wat meer te weten te komen over  levende fermentatie en de helende krachten , het nut ervan . Thylbert maakt kombucha , een eeuwenoude gekende drank uit Rusland waartoe heel wat goede eigenschappen worden toe geschreven.
Maar ze maken ook vitonades ,  aquakefir,  probiotische broodvervanger (kiesjell) en cosmetica . Allemaal gebaseerd op een fermentatie-proces.

Deze dranken zijn van nature zurig maar kunnen aangelengd worden met verse fruitsappen.  Proevertjes worden aangeboden !

Bijdrage is 1 Euro voor Velt-leden , 2 Euro voor niet-leden

reservatie : [email protected]

org. Velt Beernem ism BioBes

Wanneer

Donderdag
14/09/2017 - 19:30 tot 21:30

Waar

Wellingstraat 29A
8730 Beernem
BE

Prijs

€ 1.00
2 Euro voor niet-leden

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Beernem

Velt ledenfeest

Zaterdag
zaterdag 17 november 2018 - 18:00 tot 23:00
Groep: Beernem
Locatie: Beernem
Ons Beernems Velt ledenfeest , zet de datum alvast in je agenda ! Programma volgt , maar we kunnen nu al verklappen dat het zal gezellig zijn, je steekt er iets van op , het zal lekker zijn en ..wie wil kan dansen :-) !

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen