Je bent hier:

Koken met restjes

Koken met restjes

Wist je dat zowat dertig tot vijftig procent van het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt in de vuilnisbak belandt? We interpreteren de houdbaarheidsdatum vaak niet correct, weten niet wat er in hun koelkast ligt of weten niet hoe we restjes of kliekjes tot lekkernijen kunnen verwerken. Met deze lezing brengen we daar verandering in.


Interessant lesmateriaal bij deze demo of workshop

Lekker ecologisch


Praktische info over deze demo of workshop

  • Duur: 2,5 uur
  • Prijs:
    • Voor Velt-groepen: € 100
    • Voor vzw's, vormingsinstellingen en scholen: € 150
    • Voor openbare besturen: € 200 (België) of € 300 (Nederland)
    • Voor commerciële instellingen of bedrijven: prijs op basis van offerte
    • + onkosten lesgever: vervoersonkosten (€ 0,30/km) en diverse onkosten (kopieermateriaal, ingrediënten,...) overeen te komen met de lesgever.

Wil je deze demo of workshop organiseren?

  • Doe je aanvraag ten laatste 8 weken voor de gewenste datum. Indien dit gepubliceerd dient te worden, vragen we je deze aanvraag 8 weken voor publicatie door te geven.
  • Velt-afdelingen vullen de geplande activiteit in op Velt Beweegt.


Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid