Je bent hier:

Basiscursus ecologisch koken

Basiscursus ecologisch koken

Wil je graag gezonder en milieuvriendelijker koken? In drie lessen leer je dé uitgangspunten van de ecologische keuken kennen.

  • Les 1: Inleiding rond ecologische voeding en biologische productie
  • Les 2: Seizoensgebonden en lokale voeding
  • Les 3: Minder vlees en vis eten

Dit kan enkel plaatsvinden in een keuken waarbij elke deelnemer kookt of waarbij de lesgever een demonstratieles geeft.


Interessant lesmateriaal bij deze demo of workshop

Lekker ecologischSeizoenen op smaakBijzondere groentegids


Praktische info over deze demo of workshop

  • Duur : 3 keer 2,5 uur
  • Prijs:
    • Voor Velt-groepen: € 300
    • Voor vzw's, vormingsinstellingen en scholen: € 450
    • Voor openbare besturen: € 600 (België) of € 900 (Nederland)
    • Voor commerciële instellingen of bedrijven: prijs op basis van offerte
    • + onkosten lesgever: vervoersonkosten (€ 0,30/km) en diverse onkosten (kopieermateriaal, ingrediënten,...) overeen te komen met de lesgever.

Wil je deze demo of workshop organiseren?

  • Doe je aanvraag ten laatste 8 weken voor de gewenste datum. Indien dit gepubliceerd dient te worden, vragen we je deze aanvraag 8 weken voor publicatie door te geven.
  • Velt-afdelingen vullen de geplande activiteit in op Velt Beweegt.


Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid